9.12.2021. 14:32
0
Hrvatski historičar za Source: Da se svi okrenu protiv Bakira Izetbegovića, Milanović bi stao uz njega, jednostavno, takav je!
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ne prestaje da šokira javnost u BiH svojim izjavama.

Nakon što je na određen način relativizirao genocid u Srebrenici, danas je predsjendik Hrvatske u svojim izjavam otišao tako daleko da je članove PIK-a nazvao "fićfirićima", a Šefika Džaferovića "hostesom mudžahedina".

Milanović je rekao kako ima posla sa "ljudima koji lažu, varaju, kradu i zatvorili su se u svoju bačvu".

"Imaju vrlo mutnu istoriju, mislim na Džaferovića. Šta je radio u ratu? Bio hostesa mudžahedina. Udbaš. To je član Predsjedništva BiH", rekao je Milanović.

Danas smo o Milanovićem posljednjim izjavama govorili sa hrvatskim historičarem Hrvojem Klasićem, čovjekom koji je dobro upoznat sa likom i dijelom Zorana Milanovića.

Razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.