6.1.2022. 13:45
0
Zvonka Marića 'uznemirilo' pitanje našeg novinara: To je glupost, bilo bi 'stupidno' da vama navodim razloge zbog kojih sam mijenjao identitet!
Zastupnik u Skupštini KS Zvonko Marić govorio je za naš portal.

Sa Marićem smo razgovarali o aktuelnim dešavanjima u KS.

Bilo je govora o rekonstrukciji tramvajske pruge, subvencioniranju mladih za rješavanje stambenog pitanja i kićenju glavnog grada BiH za vrijeme novogodišnjih praznika.

Pitali smo našeg sagovornika kako gleda na izjave Sanje Vlaisavljević o 'protjerivanju Deda mraza i svinjetine iz Sarajeva'.

Marića je na kraju razgovora očigledno uznemirilo pitanje o promjeni njegovog indetiteta.

Naime, na pitanje novinara da objasni razloge zbog kojih je do sada tri ili četiri puta,  mijenjao svoje ime i prezime, Marić je istakao, da je to glupost', te da mu takvi postupci nisu donijeli nikakvu korist.

Podsjetimo njegov kolega u zastupničkim klupama Haris Zahiragić, svojevremeno je u svom statusu na FB naveo razloge, zbog kojih je navodno Marić mijenjao svoj identiet i nacionalnost.  

Negov status pročitajte u nastavku:




Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.