22.4.2022. 11:15
0
Postite li, evo šta bi ste prvo trebali unijeti u organizam za iftar: Na ovu ideju smo došli nakon što smo dobili djecu
Približiti koncept zdrave prehrane i usluživati svoje kupce na najbolji način, moto je koji me se vode u barovima zdrave ishrane, 'Juice&Smoothies'.

Svi koji vode računa i tome šta unose u svoj organizam svakako treba da posjete jednu od ovih poslovnica u Sarajevu u sasvim je sigurno da će pronaći nešto za sebe, te uživati u odličnim okusima.

Naša ekipa posjetila je jedan takav bar, gdje smo saznali koja je tajna njihovog uspjeha, ali i neke pojedinosti o zdravim napitcima koje pripremaju za svoje kupce.

Posebno smo se osvrnuli na mjesec ramazan i  zdrave napitke koji se preporučuju za vrijeme iftara.

U priloženom videu pogledajte šta smo zabilježili.


Novinari: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo



0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.