19.10.2022. 15:16
5
"Bakir Izetbegović je najveća politička štetočina. Nemoguće je da SDA nije pokrala izbore, krenu li Bošnjaci putem kojim ih vodi Bakir, može se očekivati njihov nestanak u BiH"
Politički analitičar i profesor Enver Kazaz, govorio je za naš portal.

Sa prof. Kazazom smo govorili o situaciji nakon Općih izbora, raznim političkim previranjima, hipotetičkim koalicijama, izbornim krađama...

Pitali smo ga kako gleda na nesrazmjeran broj glasova između SDA stranke i njenog kandidata za člana Predsjedništva BiH, Bakira izetbegovića, te kakvu političku sudbinu predviđa lideru SDA stranke.

Bilo je govora i o Miloradu Dodiku i ponovnom brojanju glasova koje je naloženo od strane CiK-a, kada je riječ o izboru za predsjednika i potpredsjednika RS-a.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženomvideu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.