16.1.2023. 16:24
3
Za pojedine Sarajlije ne postoje pješački prijelazi: Ovo su lokacije na kojima svakodnevno život visi u zraku!
Saobraćajne nesreće u glavnom gradu BiH postale su skoro pa svakodnevna pojava.

Nerijetko su sudionici istih i pješaci, koji zbog svoje nepažnje, ali i nepažnje vozača motornih vozila, izvuku često najdeblji kraj.

Jedan takav slučaj imali smo krajem protekle sedmice, kada je na Dobrinji nastradao pješak.

Njega je na pješačkom pokupio vozač Mercedesa, tačnije državljanin Srbije E. Č. (1982) iz Sjenice, koji je nakon ove nesreće i uhapšen.

Prema posljednjim infomracijama iz medija, 2-godišnji A. A. iz Sarajeva, tom prilikom je zadobio povrede opasne po život..

Naša ekipa izašla na glavne saobraćajnice grada Sarajeva, kako bismo provjerili da li i koliko se pješaci pridržavaju saobraćajnih pravila i znakova .
 
Na na nekim od najprometnijih saobraćajnica, opet smo zatekli da mnogi od njih rizikuju svoje živote, samo kako bi što prije prešli sa  jedne na drugu stranu saobraćajnice.

Više pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.