17.1.2023. 17:20
7
"Ne bi me iznenadilo da je čak i NiP polijepio plakate Fikreta Abdića i Trojke po Sarajevu"
Jučer su na ulicama grada Sarajeva osvanuli po mnogima skandalozni plakati, na kojima se lideri Trojke porede sa Fikretom Abdićem Babom.

Simptomatično je to da je zastupnik u Skupštini KS, Faruk Kapidžić, prije nekoliko dana na svom FB objavio status u kojem je povukao paralelu između politika Trojke i Fikreta Abdića "Babe".

Bio je ovo dvoljan povod da se Kapidžić u pojedinim sarajevskim medijima etiketira kao glavni "inspirator" onima koji su pomenute plakate jučer oblijepili po glavnom gradu BiH.

Kapidžić je danas govorio za naš portal o ovom slučaju. U priloženom videu pogledajte šta je rekao.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Nein Mustafić

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.