31.5.2023. 15:05
0
Nihad Aličković poručio "nezavisnim" sarajevskim medijima i vijećniku Draganu: "Nazivali ste nas lopovima, teroristima i političkim nasilnicima, slijede tužbe. Nazivaju nas paravanom SDA, a SDP-ovka nam daje zlatnike"
AntiDayton pokret danas je u malom parku prekoputa zgrade Predsjedništva BiH postavio instalaciju povodom Dana Bijelih Traka u znak sjećanja na 3176 žrtava srpskih zločina i počinjenog genocida.

Ovim povodom za naš portal govorio je predsjednik AntiDayton pokreta, Nihad Aličković.

Nije krio razočarenje što se na ovaj događaj odazvao mali broj medija.

Da li će neko preuzeti vijest ne znam, ali ovdje niko nije trebao doći zbog Nihada Aličkovića i AntiDayton pokreta već zbog ubijenih civila i ubijene djece. Neka je na sramotu posebno medijima koji su svake godine od 2013. godine pratili naše instalacije, a danas nisu smjeli. To dovoljno govori kakvom slikom žele da nas predstave u javnosti po nalogu svojih naredbodavaca, napisao je Aličković.

U razgovoru smo se osvrnuli i na prijem članova Antidayton pokreta kod gradonačelnice Benjamine Karić koji je izazvao negodovanje pojedinih sarajevskih medija.

U priloženom videu poslušajte šta je rekao za naš portal.




(Admir O.)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.