13.7.2022. 13:40
0
Pogledajte kako izgleda teniski kompleks u Visokom od pola miliona KM zbog kojeg je Semir Osmanagić "uletio" u dva kredita
Regionalni teniski centar u parku "Ravne 2" će danas biti svečano otvoren.

U 16 sati Novak Đoković će igrati prijateljski meč, a osim njega tu su još i Aljaž Bedene iz Slovenije, bh. teniser Aldin Šetkić,  te teniser iz Hrvatske Ivan Dodig, a program je počeo u 10 sati  duelima teniskih kadetskih reprezentacija BiH, Italije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije.

Danas je, između ostalog, planirana i promocija pjesme Gorana Karana, degustacija piramidalne torte tiramisu, kao i modna revija dizajnerskog tima "Dresscode".

Cijena ulaznica za VIP zapadnu tribinu je 150 KM, za južnu tribinu 100 KM, a ulaz u park 50 KM.

Idejni vođa ovog projekta je Semir Osmanagić.

Prema riječima Osmanagića, stadion je po najvišim standarima, te može primiti 1.000 gledalaca i 500 njih van terena na okolnim brdima.

"Što se tiče troškova, računao sam kako će sve iznositi oko 200.000 KM, no ispostavilo se da je ta cifra skoro tri puta veća i iznosi oko 500.000 KM. Da bi se osigurala ta sredstva, morao sam dići dva kredita. No, šta je, tu je…", kazao je Osmanagić nedavno na konferenciji za novinare.

Ekipa Source.ba portala je obišla teniski kompleks u Visokom uoči svečanog otvaranja, a u prilogu pogledajte šta je naša kamera zabilježila.

Novinar: Ajdin Balićevac
Snimatelj i montaža: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.