21.9.2023. 12:50
0
Almir Šeta je štitio Lavrova, Bidena, Erdogana: "Kralja Španije, koji je jedva fizički stajao, sam štitio zamotan u špansku zastavu. Samo su mi cipele dole virile"
Za Source.ba portal danas je govorio penzionisani tjelohranitelj Almir Šeta.

Šeta je više od dvije decenije radio u FMUP-u, SIPA-i i Direkciji za koordinaciju policijskih tijela, a u razgovoru za naš portal otkriva da je štitio 380 delegacija.

Samo neke od ličnosti koje je štitio su turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, ruski šef diplomatije Sergej Lavrov, današnji predsjednik SAD-a Joe Biden, Papa Franjo i mnoge druge visoke ličnosti.

U razgovoru za Source govori o bavljenju ovim poslom, delegacijama koje su bile najzahtjevnije, a Šeta nam je ispričao i zanimljivu anegdotu.

U prilogu poslušajte razgovor.

Novinar: Ajdin Balićevac

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.