28.9.2023. 13:15
1
Ko po Sarajevu hoda u odijelu i napada ljude: "Ušao je u avliju, pitao za vikendicu i odgurnuo je..Pobjegao je nakon što je počela zvati supruga upomoć"
Nakon što su mediji sinoć objavili da se u sarajevskim naseljima Dobroševići i Ahatovići dešava nešto čudno, odnosno da muška osoba obučena u odijelo ide od vrata do vrata i napada ljude, provjerili smo te informacije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Naime, na Facebooku je objavljeno da je u ulici Bjelugovićka napadnuta žena pred ulaznim vratima, te da policija traga za tom osobom. 

Portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić, potvrdila nam je da je predmet otvoren i da se traga za tom osobom.

Sve se dešavalo, kao što je navedeno i u objavi na društvenoj mreži Facebook u ulici Bjelugovićka. 

Kako nam je otkrila Novalić, ženska osoba je prijavila da joj je u avliju ušao nepoznati muškarac i pitao za vikendicu.

Nakon što mu je rekla da ne zna, otvorenim dlanom ju je odgurnuo.

Nakon toga je počela zvati supruga upomoć, te je nakon toga ta nepoznata muška osoba pobjegla. 

"Nakon toga je policija došla, uzela izjavu od nje, ona je toga gospodina opisala, rekla da ga ne poznaje, te da nema nikakvih povreda i da joj nije potrebna ljekarska pomoć. Mi smo svojim radom došli do određenih informacija i radimo na rasvjetljavanju u potpunosti ovog slučaja", kaže Novalić.

Ističe da nisu tačne informacije u javnosti da je nepoznati muškarac išao na više adresa.

"Jedna je prijava i isključivo se na ovu kuću odnosi. Pritom, mi smo izvršili obilazak užeg i šireg područja ove ulice u slučaju da ne bi nešto našli", rekla nam je portparolka MUP-a KS.

Novalić zaključuje da ono što je najvažnije da gospođa nije povrijeđena i da je to najbitnije od svega.

(Ajdin B.)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.