10.8.2022. 16:08
1
Najavljena svjetska premijera filma jedinstvenog Pjera Žalice: "Nadam se da kada pogledate ovaj film da ćete zagrliti prvu osobu pored sebe"
Povodom 28. Sarajevo Film Festivala (SFF-a), čiji će se dio programa i ove godine održavati u Ljetnom kinu Stari Grad, na konferenciji za medije danas je potpisan sporazum o saradnji između Općine Stari Grad i SFF-a, ali i najavljena filmska svjetska premijera za film "Praznik rada", čiju režiju potpisuje jedinstveni Pjer Žalica.

Svjetska premijera filma bit će održana 19. augusta kada je ujedno najavljeno i zatvaranje 28. Sarajevo Film Festivala. 

Osim direktora SFF-a, Jovana Marjanovića, načelnika općine Stari Grad Ibrahima Hadžibajrića, medijima su se obratili i glumac Admir Glamočak te kompozitor, autor i producent, Dino Šukalo. 



Novinarka: Aldina Rovčanin 
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo 



1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.