30.8.2022. 18:30
5
Lemezan otkrio kada će biti otvaranje sportsko-rekreativnog parka na Ilidži i poručio: "Realno je da od Sarajeva napravimo metropolu i centar regije"
Redžo Lemezan, drugi mandat je vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža delegiran ispred Naše Stranke. Trenutno obnaša funkciju zamjenika predsjedavajućeg OV Ilidža, ali je ujedno i kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo na predstojećim izborima.

Za portal Source Lemezan govori o najznačajnijim projektima koji su realizovani ili su u fazi realizacije aktulenog saziva vasti općine Ilidža, ali i o temama kao što su - šta očekuje od izbornih rezultata, šta će biti njegov fokus djelovanja te šta je ono što je neophodno mijenjati u KS.

Osim toga, Lemezan nam je otkrio kada građani mogu očekivati otvorenje sportsko-rekreativnog centra na tromeđi Butmira, Sokolović Kolonije i Ilidže Centar, kao najvećeg sportsko rekreativnog parka na području ove općine. Također, govorili smo i o izgradnji nove škole na Stupu i do koje je faze realizacija ovog projekta. 

 

U priloženom videu pogledajte i poslušajte cijeli razgovor. 


Novinarka: Aldina Rovčanin 
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo 

 
5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.