26.2.2015. 0:25
0
Potresna ispovijest radnika povrijeđenog padom skele: Njih više nema!
Nevzetovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno. Halilović je povrijeđen kada se obrušila skela sa objekta u izgradnji u ulici Hiseta, na Marijin dvoru.
Nevzetovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno. Halilović je povrijeđen kada se obrušila skela sa objekta u izgradnji u ulici Hiseta, na Marijin dvoru.

U nesreći su život izgubili radnici Enes Halilović iz Koprivaca i Razim Halilović iz naselja Dobropolje kod Tešnja.

Halilovići su u robinskoj vezi i godinama rade za istu firmu. Bili su osigurnai i imali dobra primanja, tvrdi Nevzet, koji osjeća veliku tugu zbog gubitka dragih osoba.

Razim ima sina i kćerku, Enes ima dvojicu sinova, a Nevzet tri sina.

Nesreća u kojoj su Enes i Razim poginuli i prilikom koje je Nevzet povrijeđen dogodila se 28.01.2015 u poslijepodnevnim satima.

"Radili smo svi, i lijepo živjeli. Napravili smo kuće i imali autombile, ali nije nam se dalo dalje. Teško mi je zbog njih, ja sam se izvukao. Ja sam ostao živ svojoj djeci, a oni neće nikada doći", govori tužno Nevzet Halilović.

Poslušajte cijelu ispovijest koju je dao za Source.ba.

Novinar: Alen Avdić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Ermin Ljumić


0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.