18.5.2016. 18:51
0
Faruk Duran za Source.ba: Nisam pijan došao na scenu
Faruk Duran iz Sarajeva, učesnik takmičenja "Zvezde Granda", prema pisanju portala, u posljednjem krugu takmičenja je na scenu došao pijan.

Kako se navodi, Faruk je prije izlaska na scenu sa društvom popio malo više nego što je trebalo i tokom komentarisanja žirija jedva je stajao na nogama i veomao često upadao u riječ članovima žirija.

Ove navode, koji su izazvali veliku pažnju u regionu i koji bi mogli za Faruka biti korak unazad,  pjevač je komentarisao za Source.ba:

"To nisu objavili srpski portali, oni su samo prenijeli vijest. Radi se o našem portalu. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio. Međutim, promijenjena ja sva ta priča. Došlo je od pogrešne interpretacije mog emotivnog stanja. Da neko mrtav pijan dođe na scenu to je apsurd. Samo se radi o pogrešnom utisku. Ljudi koji mene znaju ni u jednom momentu nisu pomislil da je to istina"
, kaže Duran.

Faruk je, bez obzira na sve, uspio proći u peti krug "Zvezda Granda" uz pohvale žirija. Sa ovim muzičarom iz Vogošće razgovarali smo o skandalu, njegovom učešću u takmičenju, ugovorima koje ono nudi i još zanimljivih stavki.

Poslušajte cijeli razgovor sa Duranom u videu iznad, a  njegov posljednji nastup mmožete pogledati u videu ispod.




Novinar: Alen Avdić
Kamera: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.