14.3.2017. 14:31
7
"Postrojavaju se i slave zločince, to je neprihvatljivo, kao i proturske manifestacije u Sarajevu, kakva podrška Erdoganu"
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović govorio je za Source o postrojavanja pripadnika Ravnogorskog pokreta u Višegradu na godišnjicu hapšenja četničkog komandanta Draže Mihailovića.

"Postoje stvari koje su civilizacijski neprihvatljive, a to je da se neki ljudi postrojavaju u gradu koji je preživio strahote 90-tih godina, i to u kontekstu veličanje ratnih zločinaca. To je za nas neprihvatljivo", poručuje Kojović. 

Govorili smo i o reviziji presude po tužbi protiv Srbije, te manipulaciji narodom od strane člana Predsjedništva BiH Bakira Izatbegovića, i navodnog agenta Sakiba Softića.

Pitali smo i kolika je krivica ljevice u našoj zemlji, te mogu li političari iz RS-a podnijeti krivičnu prijavu protiv Izetbegovića. 

Ko je gori po BiH, Dodik ili Ivanić?

Pogledajte i poslušajte cijeli intervju sa Kojovićem u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Ramiz Uzunović
Montaža: Emir Preljević

 
7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.