24.3.2017. 18:13
30
"Edin Džeko je zahvaljujući nama dobio nagradu, a nikada nije dao ni marku. Obećao nam je 5.000 KM i nije dao"
Jovan Divjak, penzionisani general Armije BiH govorio je za Source.ba portal o krivičnoj prijavi na čijem spisku se našao.

Navodno je Državno odvjetništvo RH primilo prijavu protiv 16 oficira Armije BiH zbog zločina nad Hrvatima. 

Informaciju je navodno potvrdio izvor iz DORH-a, a prijavu su podnijeli državljani Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. 

Divjak je za naš portal, pored prijave, otvoreno govorio i o ciljevima Hrvatske, stanju u našoj državi,bh političarima koji su na vlasti.

Razgovarali smo i o mladima, te o tome zašto odlaze iz BiH, ali i tražili odgovor da li će ikada biti bolje stanje u našoj zemlji.

Odgovorio je Divjak i na pitanje da li ja razočaran što nikada nije nagrađen od Armije RBiH. 

Pored politike, ekonomske situacije, Divjak je za Source pričao i o humanosti, te nogometnim reprezentativcima koji ne ispunjavaju svoja obećanja.

Cijeli intervju možete pogledati i poslušati u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović 

 
30
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.