31.3.2017. 12:56
1
Osmanović: Iza napada stoji Hamdija; Fejzić: Žele da me smaknu, a možda su oni stvorili incident
Adil Osmanović, zamjenik predsjednika Stranke demokratske akcije, kazao je danas da iza napada u Srebrenici 29. januara stoji smijenjeni predsjednik SDA Srebrenice Hamdija Fejzić.

Osmanović je naveo i to da će se pokazati da li Predsjedništvo stranke ima kapacitet i snagu da se obračuna s evidentnim problemima unutar ove stranke.

Izvještaji Komisije SDA na čelu sa Almom Čolom, koja je trebala napraviti detaljnu analizu o tim dešavanjima i izvještaji sigurnosnih agencija gotovo su identični,  te da je evidentno ko je organizirao napad, poručio je Osmanović.

Hamdija Fejzić je za naš portal kazao kako ništa nije dokazano, te da su to površne ocjene. Smatra da su vrlo lako mogli i oni sami da organiziraju takvo nešto akako bi nejmu smjestili.

Da podsjetimo, 29.01 ove godine, trebao je biti održan sastanak Povjereništva SDA u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Srebrenica. Mešutim, grupa maldića je ušla u prosotije i napal ministra Adila Osmanovića izbacivši ga napolje. 

Sa funkcije predsjednika SDA Srebrenica prije toga je smjenjen Hamdija Fejzić, a u Srebrenici je uvedeno Povjereništvo. 

Predsjedništvo stranke u Povjereništvo je imenovalo: Adila Osmanović, Sadika Ahmetovića, Šefika Džaferovića, Safeta Softića, Edina Ramića, Ramiza Salkića, Dževada Mahmutovića i šest odbornika SDA u Skupštini općine Srebrenica.

Poslušjate cijeli razgovor sa Fejzićem u videu iznad:

(Alen Avdić)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.