4.10.2017. 18:07
3
Član SDA otišao na poligraf kako bi dokazao da ne radi protiv stranke: Vidjećemo po ovom da li se smije pričati
Ponovo šokantan potez iz stranke SDA. Naime, član SDA i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva Toni Vukadin odlučio se podvrgnuti poligrafskom testiranju kako bi stranici dokazao da ne radi protiv nje.

Vukadin je naveo za Source portal da je u proteklom periodu više puta od strane svojih kolega bio lažno optužen da je svojim djelovanjem naštetio stranci. 

Nakon što su, kako kaže optužbe prevršile svaku mjeru, odlučio se podvrgnuti poligrafu. Rezultati su pokazali da su sve optužbe bile neistina, a kolege su kazale da su se šalili s njim. 



Poslušajte cijeli razgovor s Tonijem u videu iznad.

(Alen Avdić)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.