7.10.2017. 16:53
18
Sejo Brajlović: Moramo pobijediti makar igrači završili u bolnici. Večeras okrećemo vola. Na Grbavici će se desiti čudo i nikad više nećemo igrati u Zenici
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra deveti susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv Belgije.

Iako kiša neprestano pada, atmosfera među bh. navijačama je na odličnom nivou, a kako se približava početak susreta mnogi su uvjereni u dobar rezultat Zmajeva.

Jedan od vatrenih navijača naše nogometne selekcije je i ugostitelj Sejo Brajlović. On je za Source.ba ispričao kakva su njegova očekivanja i šta šta će se dogoditi ako naš tim pobijedi večeras.

Poslušajte cijeli razgovor u videu iznad.

Do sada smo sedam puta igrali protiv Belgije. Imamo tri pobjede, baš kao i Crveni đavoli, dok je jedan meč završen bez pobjednika. Zanimljivo da Belgija nikada nije uspjela slaviti u našoj domovini.

Veliki problem u našem timu prave povrede, te suspenzije. Ervin Zukanović neće igrati zbog suspenzije. Zbog povreda su otpali Ermin Bičakčić, Miralem Pjanić, Jozo Šimunović, dok su se Avdija Vršajević i Sejad Salihović povrijedili na treninzima našeg tima.

(Alen Avdić)

 
18
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.