6.11.2017. 14:50
0
"Mi rukama vidimo ono što drugi očima, zato nas nazivaju veličanstvenim"
Adna Ibrahimović je započela svoju radnu smjenu u salonu terapeutskih usluga. Ova djevojka je dio kolektiva u kojem radi sedam slijepih fizioteraputa i mnogi ih nazivaju veličastvenim.

"Drugi imaju oči, mi imamo ruke. Ono što drugi vide, mi osjetimo. Tako pomažemo ljudima, jer mi bolje možemo osjetiti sa kakvim zadravstvenim problemom se susreću", kaže za Source Ibrahimović.

Armin Hadžić je osoba koja je u svakom momentu podrška uposlenicima ovog salona. 

"Imamo preko tri hiljade korisnika i to je dovoljan dokaz kako radimo", kaže Armin.

Sedam fenomenalnih fizioteraputa svakog dana stanovnicima glavnog grada rješavaju zdravstvene probleme i svakodnevnicu čine lagodnijom.

Samim ulaskom u prostoriju u kojoj rade, osjetite harmoniju i neku posebnu atmosferu. Jednim pogledom na njihove ruke i izraz lica, vidite da ovi ljudi svoj posao shvataju veoma ozbiljno.

Iako su su se među 500 hiljada nezaposlenih u državi snašli za svoje radno mjesto,  to ih ne spriječava da i dalje napreduju, bez obzira kakve okolnosti bile.  Adna Ibrahimović pored redovnog posla, ove godine završava i Pravni fakultet. 

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.