7.11.2017. 15:31
0
"Danicu izbacuju iz stana zato što je ona izbacila Husike"
Bh. glumica Jasna Diklić više od 60 godina živi u stanu u sarajevskom naselju Marijin Dvor i godinama pokušava riješiti stambeno pitanje i izvršiti otkup stana u kojem žive.

Međutim, njena borba za stan nije nimalo jednostavna i zato je spremna i medijski se oglasiti kako bi ostvarila svoja prava. 

Ovu vijest gledatelji njenih serijskih, filmskim i teatarskih uloga shvatili su veoma ozbiljno i dijele njen problem, no sasvim bezazleno su iskoristili i ovu informaciju da se našale na njen račun zbog uloge u seriji 'Viza za budućnost'  u kojoj je ona 'porodicu Husika' izbacivala iz stana.  

Ovom najavom ipak želimo vas pozvati da poslušate i pogledate vrlo ozbiljan intervju s Jasnom Diklić, na na ovom linku: Glumica Jasna Diklić o svojoj borbi za stan: Nemam dom, ni na nebu ni na zemlji sam

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.