10.1.2018. 17:01
12
Evo kako nabaviti oružje i koji pištolji su najtraženiji u Sarajevu
S obzirom da je na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine sve više kriminala, i što nam pljačkaši usred dana upadaju u domove i prijeteći oružjem uzimaju sve ono što smo svojim radom stekli, sigurni smo da se rijetko koji građanin osjeća sigurnim u ovom gradu.

Kako su i institucije koje treba da se bave kriminalom i onima koji ga proizvode potpuno zakazale, pa oni koji bi trebali biti u zatvoru nama i dalje zagorčavaju živote, ne preostaje nam ništa drugo nego da se sami zaštitimo.

Posjetili smo radnju u kojoj se prodaje oružje u Sarajevu, i pokušali saznati koliko je situcija ozbiljna, te kako dobiti dozvolu za pištolj i koji je najtraženiji. 

Cijeli prilog možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber


12
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.