11.1.2018. 13:30
13
"Dino Merlin je čovjek koji će ti kad ručaš, ako vidi da je veća salata pred tobom, uzeti tu salatu"
Nakon 1. januara gotovo svi regionalni mediji objavili su informaciju da su se na novogodišnjem koncertu u Budvi pjevači Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa prvo žestoko posvađali, a potom i fizički obračunali.

Svo ovo vrijeme obojica su demantovali ove navode, no pojavio se snimak na kojem se jasno vidi kako Tifa udara Alena glavom, a ovaj mu uzvraća nogom.

O ovom incidentu i svim drugim svađama na estadi pričali smo s tekstopiscem Fahrudinom Pecikozom.

Komentarisao je za Source tuču između Alena i Tife, netrpeljivosti između Balaševića i Bore Čorbe, odnosu Nazifa Gljive i Šerifa Konjevića, te svom 'prijateljstvu' s Merlinom.

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu.

(Alen Avdić)

13
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.