17.1.2018. 13:57
6
Bivši policajac Jozo Anđić: On je bolestan. Taj čovjek je stalno pijan. Zbog njegovog ponašanja je stradalo mnogo ljudi
Vlada Federacije BiH na sjednici održanoj prije nekoliko dana nije donijela rješenje o imenovanju Dragana Lukača za direktora Federalne uprave policije (FUP).

Bilo je pet glasova "za" i devet "suzdržanih", tako da nije doneseno rješenje o imenovanju na mandatni period od četiri godine, počevši od 9. aprila 2015. godine, kako je to zaključkom naložio Općinski sud Sarajevo, a na osnovu pravosnažne sudske presude.

Lukač je za medije kazao kako ima pravosnažnu sudsku presudu koja je potvrdila njegovo imenovanje na poziciju s mandatom od četiri godine, no Vlada FBiH nikada nije potvrdila odluku Nezavisnog odbora Parlamenta FBiH o izboru Lukača.

O ovoj temi i cijelom djelovanju Dragna Lukača, govorio je bivši službenik FUP-a Jozo Anđić.

Anđić navodi da Lukač radi sve kako bi opstao na toj poziciji, da krši zakon i čini razna nedjela, no o svemu detaljnije možete čuti u priloženom videu.

(Alen Avdić)

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.