21.4.2018. 17:09
0
"Rekao mi je 'Ima nešto gore i od smrti'. Očeve i sinove su tjerali na homoseksualne odnose"
Za Source je govorio Avdo Huseinović, bh. reditelj, novinar, publicista i istraživač, javnosti poznati po mnogobronjim dokumentarcima posvećenim ratnim dešavanjima u našoj zemlji.

Upravo je tema o ratu bila povod i ovog razgovora na našem portalu, gdje nam je otkrio šta novo trenuto montira i o kakvom se filmu radi.

Ispričao nam je koja je izjava ostavila na njega najteži pečat, od skoro 400 snimljenih izjava o najstrašnijim dešavanjima.

Avdo nam je otkrio i kada se na snimanju najviše nasekirao, kada je jednostavno prekinuo snimanje zbog pretužne priča koju je radio.

Govorio je i o tome kako se našao u svemu ovom što danas radi, kada je javnosti odavno poznat kao pjevač.

Cijeli razgovor sa Avdom Huseinovićem možete pogledti i poslušati u priloženom videu.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.