4.5.2018. 14:33
8
"Komšićev potez je prouzrokovan alkoholom. On rano ujutro krene da pije i nije svjestan šta je izjavio"
Nakon što je Amra Haračić iz Lukavca, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, napustila redove DF-a, Željko Komšić, lider stranke, se obratio javnosti sljedećom izjavom:

"Samo ću vam poručiti, ako je vama, Jasminu Kadiću, Lejli Didik-Sarajlić ili bilo kome drugom, lakše podnijeti kriminalca Enku Bijedića (Enver Bijedić, op. a.) i kriminalizirani SDP (čast pojedincima), nego profesora Begića , onda neka vam dragi Bog pomogne, ako vjerujete u njega! A ako ne, nema vam pomoći svakako",   napisao je Komšić u svojoj reakciji koju je dostavio svim članovima Predsjedništva stranke.

Harčić je navela je da je odluku donijela jer nije naišla na razumijevanje unutar stranke Željka Komšića, no lider te stranke kaže da je SDP kriv zbog odlaska njegovog kadra.

Predsjednik KO SDP-a TK Enver Bijedić je za Source komentarisao Komšićeve optužbe na njegov račun.
Bijedić je naveo da Komšić treba misliti o tome kako su njegovi najbliži saradnici akteri afera koje posljednjih mjeseci istražuje Tužilaštvo BiH. 

Naveo je i da Željko Komšić radi direktno u korist SDA , te u dogovoru i prema nalogu određenih struktura SDA i djeluje. 

Poslušajte cijeli razgovor u priloženom videu.

(Alen Avdić)

8
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.