12.9.2018. 10:01
6
"Najviše me nervira ovaj što samo citira mudrosti svog oca, a on nije u stanju da smisli nešto pametnije"
Redateljka Nejra Latić -Hulusić je odgovarala na lifestyle pitanja koja smo joj postavili, pa u priloženom videu poslušajte kako nam je odgovorila.

Nejra nam je pričala koliko se promijenila u odnosu na deset godina ranije, kada se zna naljutiti, ima li poroke i na šta najviše troši novac.

Odgovorila nam je i šta nikada ne prašta ljudima, šta je za nju sreća, te da li preferira markirano ili dobre stvari manje poznatih firmi. 

Zanimljiv razgovor, koji nam govori da svoj život, ma u kakvoj se situaciji nalazili, iskoristimo maksimalno, za dobre stvari i u dobrom pravcu.

Novinar: Alen Avdić
Montaža: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.