13.9.2018. 13:17
0
"Rekao bih rođaku 'Vrijeme ti je da posjetiš psihologa'"
Za Source.ba je govorio profesor sociologije i politički znalac Slavo Kukić.

Sa Kukićemo smo razgovarali o tome jesmo li kao narod, kao ljudi, zaista svi u svojim torovima i šta nam ti torovi nude.

Govorili smo i o tome možemo li živjeti zajedno nakon svega, gdje imamo imamo mural Ratka Mladića u Klinoviku i negiranje Srebrenice, zatim obilježavanje i slavljenje 'hrvatske šestorke', a nerijetko i provokacije s Bošnjačke strane.

Pitali smo ga jesu li političari jedini krivi što mi danas gledamo da glasamo za onog iz svog tora, bez obzira što je možda lošiji od drugih.

Kako promijeniti mišljenje moje ili nečije rodice, koja kaže 'Gdje ću glasati za njeg, on nije naš, djeluje pošteno ali nije naš", je pitanje na koje smo također dobili odgovor, a cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu.

(Alen Avdić)

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.