13.12.2018. 19:04
10
"Sin sam Dobrivoja i Branislave iz Banjaluke i moja jedina domovina je BiH. Sud je presudio da je u Srebrenici bio genocid, tačka"
Za Source.ba je govorio Vojin Mijatović iz SDP-a BiH, a razgovarali smo o svim aktuelnim političkim temama.

Komentarisali smo ponašanje Milorada Dodika u Predsjedništvu BiH, ali i stanje opozicije u RS-u, koja se priklonila Dodiku.

Pričali smo o odnosu i ponašanju nacionalnih stranaka u BiH, SNSD, SDA, HDZ, za koje Mijatović kaže da su u pravoj ljubavi.

Govorili smo i o formiranju većina bez SDA stranka, kao izbornog pobjednika, te mogućnostima koje pruža nova vlast.

Pričali smo i o stanju svijesti naroda, slobodi govora, strahu u kojem živimo, o tome da je malo onih koji su spremni kritički pristupiti.

Na kraju nam je kazao i šta misli o Srebrenici, te ponovio da je napad na Vučića u Potočarima isceniran.

Cijeli razgovor sa Mijatovićem možete poslušati i pogledati u priloženom videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Montaža: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.