18.12.2018. 15:09
0
Sram vas bilo! Otac Denisa Barte o prozivkama da je pobjeda rezultat sažaljenja a ne talenta: Hvala doktore na takvoj izjavi!
Sram vas bilo! Pisalo ja na komenatru koji je dobio najviše lajkova u raspravi da li je Denis Barta pobjedu dobio iz sažaljenja ili zbog talenta.

Mnogi su, naime, osudili pobjedu Denisovu, jer smatraju da on nema talenta nego je pobjeda nastala zbog njegovog zdravstvenog stanja. 


Denis Barta je pobjednik  “Supertalenta” Nove TV. No, on toga nije svjestan kaže njegov otac. Njemu je ovaj show bila prilika za jedno lijepo druženje, tokom kojeg je upoznao mnogo dragih ljudi.
Otac pobjednika šeste sezone “Supertalenta”, kojeg smo dobili putem telefona govorio ja za naš portala o samoj pobjedi, osjećanjima i dušebrižnicima. 


Denis je rođen sa šest mjeseci i samo 500 grama u Padovi, slijep je, te ima epilepsiju i autizam. 
Komponira, piše, svira i pjeva.

Imao je više operacija, a za svoje liječenje skuplja sam novac pjevajući na ulici, i po kafićima.
Publiku je osvojio već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme “Oprosti mi, pape” Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba “Ostala si uvijek ista” Miše Kovača, dok je u finalu nastupio s pjesmom Kemala Montena “Vratio sam se, živote”.


Planira početkom godine ući u tonski studio, gdje će snimiti svoj autorski CD. Napisao je osam pjesama. 

Novac od nagrade, 200.000 kuna, namijenjen je za potrebe liječenja i olakšavanje svakodnevice djece s invaliditetom, za Denisovo liječenje i mogućnost kupovine stana, s obzirom da su podstanari.

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.