25.1.2019. 13:44
3
Otkud koalicija nakon oštrih kritika na račun Sebije i dogodovština iz kuhinje SDA? O zamjerkama nismo pričali, hoćemo što prije da uspostavimo vlast
Danas u Sarajevu predsjednici Stranke demokratske akcije i Stranke za BiH, Bakir Izetbegović i Amer Jerlagić, potpisali Sporazum o koalicionom nastupu za mandatni period 2018-2022. godina.

Kako je navedeno, Sporazum sadrži principe saradnje i djelovanja ovih stranaka i odnosi se na Tuzlanski, Zeničko-dobojski i Bosansko-podrinjski kanton.

Rukovodstva kantonalnih odbora SDA i SBiH će navodno usaglasiti konkretne detalje sporazuma za svaki kanton posebno.

O ovom sporazumu, ali i neslaganjiam ranijima razgovarali smo sa Amerom Jerlagićem iz Stranke za BiH, koji je svojevremeno znao biti veoma oštar kada je u pitanju sadašnji partner.

Pitali smo ga otkud sada koalicija sa SDA nakon oštrih komentara na račun Sebije koja je, kako kaže Jerlagić, studirala 11 godina, te Amira Zukića i ostalih dogodovština iz kuhinje SDA.

Poslušajte šta nam je rekao u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.