12.9.2019. 20:43
3
"Nema para za koje bih pjevao Miloradu Dodiku. Dobio sam poruke sa psovkama koje u životu nisam čuo"
Za Source je govorio poznati bh. pjevač narodne muzike Kemal Kemo Hasić, a razgovarali smo o politici, stanju u državi, narodu.

Sa Kemom smo pričali o tome zašto je na paradu ponosa izašlo hiljade ljudi a na proteste za Davida i Dženana tek stotinjak ljudi.

Razgovarali smo o situaciji u kojoj smo se našli kao narod i za koju smo sami krivi, te našoj nezaintersovanosti da je mijenjamo.

Rekao nam je i da li bi za određeni iznos pjevao za Milorada Dodika ili nekog ko ne voli našu zemlju.

Dio intervjua možete pogledati u videu iznad, a ostatak razgovora, gdje smo pričali o muzici i muzičkoj sceni na našim prostorima, gdje nam je također na vrlo intersantan način ispričao šta se dešava na tom polju, ne propustite pogledati sutra.
 
Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.