18.10.2019. 21:59
1
Nesreća ili ubistvo? 'Govorili su da pravi sihire, moj brat je nazivao vješticom i rekao da će je ubiti'
Rabija Džinić smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. oktobra u Živinicama.

Vozač je tom prilikom pobjegao s mjesta događaja, a muž Rabijin tvrdi da je ubijena, te da sumnja na bratovu porodicu.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provodi istragu vezanu za saobraćajnu nesreću u Živinicama, kao i za tvrdnje porodice da je ona namjerno ubijena.

Nakon nesreće policiji se u Orašju navodno sam prijavio 23-godišnji Samir Džinić koji je potom i uhapšen. 

Operativnim radom i pretragom terena pronađen je i automobil Passat, stranih registarskih oznaka, za koji postoji sumnja da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Zijad kaže za Source da je događaj sa smrtnim ishodom posljedica ranijih nesuglasica koje su Zijad i njegova porodica imali sa Samirom i njegovom porodicom.

Navodi da je njegova supruga smrtno stradala na dijelu makadamskog puta koji nije predviđen za automobile, već samo pješake.

Iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona potvrđeno je za medije da se uhapšeni muškarac nalazi pod njihovim nadzorom te da se provodi istraga.

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.