26.7.2021. 12:25
0
Ilma Karahmet - Uskoro stiže moj prvi album, radujem se i novim nastupima pred publikom!
Ilma Karahmet u Sarajevu je nastupala prije par godina pred nekoliko hiljada ljudi na dočeku nove godine, pjevala je kao gošća Željka Joksimovića. Vratila se u Sarajevo nastupati, ovoga puta u sklopu manifestacije "Baščaršijske noći".

Ilma je kao mala djevojčica sa svojih trinaest godina, kao najmlađa učesnica došla na tadašnje regionalno takmičenje "X Factor Adria". Već na audiciji je pokupila simpatije mnogih članova žirija, ali i publike u sali gdje se održavala audicija. U videu smo spomenuli i takmičenje iz Hrvatske od prije nekoliko godina, gdje je također pjevala i odnijela ubjedljivu pobjedu.

 

Danas je Ilma odrasla djevojka koja ima odlične siglove s višemilionskim pregledima na Youtube-u i drugim muzičkim platformama.  Udata je za osobu za koju kaže da joj je najveća podrška. Uskoro stiže i njen prvi album, te nam je o tome dala nekoliko detalja u toku razgovora. 

 

U toku razogovra za portal Source.ba Ilma je navela kako joj je njena porodica najveća snaga za nastavak bavljenja poslom koji najviše voli. Njeni roditelji je prate u svakom njenom novom poduhvatu, a muž je tu kao stalna potpora za sve nove zadatke koji su pred njom,

 
Ilma Karahmet govorila je o novom albumu, spremanju pjesama za isti, pauzi nastupa zbog koronavirusa i još mnogo toga. Dala je komentar i na temu (ne)mogućeg odlaska iz BiH zbog nastavka njene muzičke karijere.

 

NOVINAR: Amer Mujezinović

SNIMATELJ: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.