22.8.2021. 13:50
0
Influenser Amar s crvenog tepiha: Ne bavim se samo skandalima, pratim ja i kulturnu scenu
Prije nekoliko noći na crvenom tepihu 27. izdanja Sarajevo Film Festivala, oni su prošetali i ostali zauvijek upamćeni po situaciji koju su napravili. Pokazali su poruku na majici i time poslali društvu jasan znak da se trebamo mijenjati. Njih dvoje, nekadašnji su skandal majstori a danas, tako bar tvrde, prati ih mirniji život. On se bavi influensingom, a sestra je majka dvoje djece.

Među zvanicama koje su te noći,  prije 6 dana, prodefilovale crvenim tepihom, definitivno najveću pažnjubprivukli nekada aktuelni Sarajevski fotomodel Amar Aki Halimić i njegova sestra Ella Halimić. Ona je nekadašnja klaberka grada Sarajeva.


Halimići, inače od ranije poznati po skandalima, ali ovoga puta dvojac je ipak privukao pažnju publike i medija drukčijim potezom. Ella zanimljivom odjevnom kombinacijom i porukom kojom su nas oboje željeli podsjetiti na duhovnost, porukom ispisanom na majici kod Amara.


Da saznamo koji detalj više, pozvali smo Amara Halimića na video interview. Upitali smo ga ko su njih dvoje zapravo i šta im je životna priča,  kakva im je misija. Tvrdi kako mu se život ne svodi samo na skandale, kaže kako prati i sve ostale sfere društvenog života u Sarajevu i šire.

Pogledajte u videu šta nam je sve otkrio ovaj momak i donesite odluku da li je ispravno to što radi ili ipak ne.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

 

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.