14.7.2022. 14:35
0
Bisera i anegdote iz BIHAMK-a: "Hotel Crnaja; GP Četiri kuće; Krava koja pase pored auta; Stojim u minjaku,..
Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) je najmasovnija asocijacija motorizovanih građana. BIHAMK nastavlja tradiciju Bosanskohercegovačkog automobilističko-motociklističkog društva osnovanog 7. februara 1946. godine i Auto-moto saveza BiH utemeljenog 1947. godine.

Posjetili smo ih u njihovim prostorijama na Skenderiji u Sarajevu i razgovarali sa Biserom Hašimbegović, ali na malo drugačiji način od onog uobičajenog za davanje informacija o stanju na putevima.  

Bisera Hašimbegović nam je u nekoliko minuta objasnila kakve su sve zgode i nezgode prošli ona i njen radni kolektiv kroz rad u informativnom centru BIHAMK-a. Bilo je kaže mnogo zanimljivih situacija kojke znaju popraviti i najtmurniji dan ali i onih koje radni dan učine malo dinamičnijim nego inače. Bisera nam se pohvalila informacijom da je na usluzi građaima kroz rad u BIHAMK centru već 26 godina.

Da li su vozači poslušni ili se ogluše na savjete i pomoć od strane uposlenika ovog auto-moto kluba, možete čuti u razgovoru koji smo snimili prije nekoliko dana u Sarajevu.


NOVINAR: Amer Mujezinović 
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo 

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.