2.8.2022. 13:50
0
Farmaceutkinja Maida Džeko: Da li je pouzdano prirodnu kozmetiku kupovati od bilo koga?!
Maida i Alvin Džeko bračni drugovi su koji nakon opake bolesti koju je prošao Alvin, staju na noge i pokreću vlastiti brend prirodne kozmetike, odlučili smo snimiti na Lucky marketu, skupu za male privrednike.

Maida Džeko, naša sagovornica iz videa, u jednom od ranijih razogovora kazalča je kakok su njih dvoje nakon što su prošli kroz borbu sa opakom bolešću, odlučili preći na čistu prirodu, to i jeste bila prekretnica za pokretanje vlastitog brenda AM Apotecary.  

AM Apotecary domaći novonastali proizvodni poduhvat je koji se od momenta osnivanja bavi izradom priodne ručno rađene kozmetike, za ljepšu i sigurniju kao i zdraviju kožu.



Proizvode ovog dvojca (Maide i njenog supruga) izdvaja iz mase upravo njihov specifičan miris i način pripreme. Naša sagovornica je 

“Ono što daje posebnost i neki naš dodatni „pečat“ svemu tome je miris. Neumorno radimo na tome da svaki sastojak koji dobijemo bude vrhunski,  autentičan, snažan i da zadovoljava kvalitet na kojem insistiramo. Također, svi naši proizvodi su bez parabena, propilena ili butilen glikola, nafte, sulfata, PEG-a, TEA, DEA, ftalata, GMO-a, silikona, umjetnih boja, mirisa ili karcinogena”
, kazala nam je Maida pred snimanje ove zanimljive porodične i veoma uspješne priče.



NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.