15.8.2017. 16:16
0
''Objaviš pjesmu o ljubavi života, a ljudi komentarišu Jalu Brata. Šalimo se s muzikom koja je trenutno popularna, jer ne ovisimo o njoj''
The Babe Barbarella je funk band iz Bihaća, koji na svoj originalan način publici predstavljaju sa obradama poznatih izvođača, kao što su Dubioza Kolektiv, Adele, Enrique Iglesias, Gipsy Kings, Dino Dvornik...

Kako kažu, tačan naziv vrste muzike kojom se oni bave je ESFF - Erotic Science Fiction Funk, a taj naziv su sami izmislili, te osmislili njegov pravac djelovanja.

No, ono što je zanimljivo je da publika na njihovim nastupima pored odlične svirke, gratis dobije i stand - up komediju i zagarantovanu dozu smijeha.

Sa pjevačem, basistom i gitaristom benda smo pričali o njihovoj prvoj autorskoj pjesmi, njihovim nastupima,  trenutno popularnoj muzici, ali i nekim planovima za budućnost.

Razgovor možete pogledati u videu...

Novinar: Amila Alijagić

Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.