1.11.2017. 14:48
5
''Niko ne mijenja trenera kad dobro stoje na tabeli, ali meni se to desilo. Bije me glas da ne volim mlade igrače, no ovo nije trenutak za njih''
Fudbalski klub Sarajevo nije baš na najbolji način otvorio sezonu. Jedan za drugim redali su se loši rezultati, te je bilo jasno kako su potrebne neke promjene.

Mnogi klubovi imaju barem jednog trenera koji će uvijek biti tu da u 'svom klubu' gasi požare i dolazi kako bi iz ekipe izvukao ono najbolje, onda kada su u rezultatskoj krizi. Tako i FK Sarajevo ima svog 'vatrogasca'. Husref Musemić se ove sezone po peti puta vratio na poziciju šefa stručnog štaba Bordo ekipe. 

Sa Musemićem smo razgovarali o trenutnom stanju u ekipi, napretku u odnosu na ono šta je zatekao po samom dolasku, planovima i ambicijama do kraja ove sezone.

Cijeli razgovor možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.