5.10.2018. 19:20
0
''Kampanja ne da nas nije koštala milione, nego nije ni 1.000 KM''
Elvedina Begić je profesorica engleskog jezika, te je kroz dugogodišnji rad u školi izvela mnoge generacije, ali i godinama gledala u šta se obrazovanje u našoj zemlji pretvara. Tj. koliko stagnira i ne pomjera se sa mrtve tačke.

Onda je odlučila kandidovati se za Skupštinu KS ispred stranke koja nosi naziv SDF. Ono što je posebno zanimljivo istaći, SDF je stranka koju čine samo prosvjetni radnici, koji smatraju da SU obrazovanju u našoj zemlji potrebne velike reforme.

Sa profesoricom Elvedinom razgovarali smo o obrazovanju, kakve su zapravo reforme potrebne našem obrazovnom sistemu, te koji su neki konkretni koraci koje će SDF uraditi, ukoliko uđu u Skupštinu KS.

Cijeli razgovor sa profesoricom Elvedinom možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.