15.10.2018. 16:14
2
''A šta da kažem kad je Željo u pet godina osvojio samo jedan Kup. Dok smo mi bili, Željo je u četiri godine osvojio tri titule i dva Kupa''
Rusmir Cviko je četiri godine u FK Željezničar proveo na funkciji team menadžera, a onda je 2016. odlučio otići u Kinu.

Po samom odlasku, dvije godine je vodio Dalian Transcedence. Nakon toga je preuzeo ekipu Meizhou Hakka, a u avgustu ove godine su sporazumno raskinuli ugovor.

Cviko je danas govorio za Source portal, a razgovarali smo o Kini općenito, onome šta je očekivao, a šta ga je dočekalo tamo, tamošnjem odnosu prema fudbalu. Također, razgovarali smo i o našoj Premijer ligi i Željezničaru u kojem je proveo nekoliko godina. 

Cijeli razgovor sa Rusmirom Cvikom možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montažer: Almir Biber

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.