7.10.2019. 17:02
0
Sunita Hindić-Bošnjaković lagala policiji da je slomila noge nakon što je s trećeg sprata motela skočila u rijeku Bunu!
Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela Villa Ivanković, u mjestu Buna kraj Mostara, određen je jednomjesečni pritvor.

Odbrana se, kako piše Dnevni avaz, protivila pritvoru pod izgovorom da optužena nema gdje pobjeći jer su joj slomljene obje noge. No, sudija je uvažio prijedlog tužitelja da joj se odredi pritvor jer je optužena u prošlosti često mijenjala adresu pa postoji realna opasnost od bijega.

Od samog jutra kolala je informacija da je za ubistvo osumnjičena Sunita Hindić-Bošnjaković, 21-godišnjakinja koja se dovodi u vezu s elitnom prostitucijom, a priča ide tako daleko da se tvrdi kako je u taj mračni svijet ušla još kao maloljetna djevojka. Nakon toga se dala u bijeg, a sve policije u BiH informisane su o njoj.

U petak navečer odlučila se predati policiji u Turbetu kod Travnika iz kojeg je porijeklom. Uhaošen je i još jedan muškarac, navodni pomagač djevojke, a spominjalo se među stanovnicima Mostara da je više osoba sudjelovalo u zločinu, ali za to nema konkretnih dokaza.

Tek se jučer pojavila informacija da je Sunita u svoju odbranu rekla da je splet okolnosti doveo do tragedije, te da nije imala namjeru ubiti Ivankovića kojemu je više hitaca ispaljeno u leđa, nakon čega je preminuo. Ono što se još navodi jest i to da je Sunita završila u gipsu jer je navodno prilikom bijega s mjesta ubojstva slomila obje noge.

Ipak…

Iako je istražiteljima kazala da je skočila s trećeg sprata motela nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, i to u rijeku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je objekt od rijeke dijeli dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije je skočila sa zida uz Villu, gdje su nađeni njene štikle i tragovi krvi.

Mještani su fatalnu misicu viđali u motelu Villa Ivanković u mjestu Buna kraj Mostara, čiji je vlasnik ubijeni poduzetnik Nino Ivanković (55).

"Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali", rekli su mještani Bune za bh. medije. Kako piše Dnevni Avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Naime, početkom maja napala je Hrvata A. P., koji je sve prijavio policiji.

Sumnje na elitnu prostituciju

Nakon što su joj policajci zbog toga uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, uz bujicu psovki. To joj nije jedini nasilni incident. U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog, te se govori kako ju je pretukla.

Inače, u srpskim se medijima hvalila da je trudna, te da je otac djeteta srbijanski folk pjevač Stefan Jakovljević i da ju je on navodio na prostituciju. Iako to nije niko službeno potvrdio, mještani malog hercegovačkog mjesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve negirala i rekla da su one samo ljubomorne.

Nedavno je objavila i snimku gdje je omalovažavala one koji je, navodno, vrijeđaju.

“Dragi moji prijatelji i neprijatelji i prijateljice i neprijateljice koje me, naravno, mrzite, imam jednu veliko priopćenje za vas. Svakodnevno mi se javljaju muškarci i žene, svašta pišete, uvredljivo, naravno. Želim vam kazati da Sunita bolje živi nego svi vi skupa i niste mi ni do koljena. Koliko vas god to ili uzdiglo ili povrijedilo, to stvarno nema veze sa mnom. Kada budete imali nekoliko tisuća eura u džepu, onda mi se javite, a ne da gledate tko će vam kavu platiti i od koga ćete cigaru zapaliti. Do tada, draga moja djeco, prođite se mene”, poručila je.

Nino Ivanković je ubijen u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u svojem motelu, a kako se neslužbeno saznaje, ubijen je s leđa, s više hitaca. Pored njega policija je pronašla pištolj. Na mjestu zločina uhitili su muškarca te su potom krenuli u potjeru za bivšom misicom Hercegovačko-neretvanske županije.

 

(Amila Alijagić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.