10.2.2016. 16:52
0
Bentley Milsanne Speed Belunga
Bentley je bez mnogo pompe predstavio novo Mulsanne Speed Belunga izdanje.
Kreirano od strane Mulliner odjeljenja ove kompanije, specijalno izdanje ima sportski izgled, zahvaljujući crnim detaljima i 21-inčnim aluminijumskim točkovima sa crnim premazom. Očekivano, ovaj automobil je opremljen i “Belunga Edition” oznakama.

Izmjene u odnosu na standardni model su male, a u njih spadaju nove premium kožne presvlake, posebna ručica mjenjača, kao i Burr Walnut, Dark Stained Burr Walnut i Piano Black trim. Naslon na ruke na zadnjem sjedištu može da se preklopi, a na njemu se nalaze kontrole za podešavanje sjedišta.

Bentey nije otkrio detalje o ovom automobilu, a s obzirom da je zasnovan na Mulsanne Speed modelu, trebalo bi da ima 6.75-litarski V8 motor koji proizvodi 530 KS i 1100 Nm obrtnog momenta. To standardnoj verziji omogućava da od 0 do 100 km/h ubrza za 4.8 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 306 km/h. Kada je riječ o potrošnji, njegova pri gradskoj vožnji iznosi 20 l/100 km pri gradskoj i 12 l/100 km pri vožnji na otvorenom putu.

(Nezavisne/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.