10.2.2016. 21:00
0
Audi za Ženevu sprema novi Q model
Fotografija koju je objavio njemački proizvođač Audi, uoči premijere četvrtog člana porodice SUV vozila otkriva dosta toga, ali je njegova oznaka još uvek nepoznata.

Novi Q model bit će zvanično predstavljen na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, početkom marta. Audi je tim povodom na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju na kojoj se vide tri postojeća SUV modela, Q3, Q5 i Q7, i rezervisano parkig mjesto za četvrtog.

S obzirom da se praznina nalazi sa lijeve strane Audija Q3, očekuje se da će novi SUV biti pozicioniran ispod tog modela. Ostaje još da se vidi da li će automobil ponjeti oznaku Q1 ili Q2.

Novi model iz Q serije postavljen je na skraćenu MQB mehaničku platformu i standardno će se isporučivati sa prednji pogonom, a u ponudi će biti i opcioni quattro sistem. Procjenjuje se da će početna cijena automobilia iznositi oko 25.000 eura.

(Nedim Pobrić)

 
Audi
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.