11.2.2016. 19:33
0
Nova reklama za Tesla Motors u kojoj se predviđa budućnost
Kompanija Tesla Motors objavila je impresivnu video reklamu u kojoj se prikazuje kontrast Teslinog i današnjeg vremena, a cijeli video prati simulacija govora Nikole Tesle koji je napravljen uz pomoć Jonathana Davida Dixona.

Reklama prikazuje Teslina predviđanja za budućnost – o napuštanju nafte i uglja i njihovu zamjenu čistijim alternativnim energijama. Tesla Motors teži da ciljeve svoje kompanije u potpunosti uskladi sa vizijom Nikole Tesle, s obzirom da svoje postojanje duguju upravo revolucionarnom naučniku.

Da podsjetimo, Tesla Motors proglašena je prošle godine za najinovativnija kompanija u svijetu, a poslovni rezultati potenciraju mogućnost da će kompanija do 2020. imati kapacitet isporuke 500.000 vozila godišnje, kako je osnivač i izvršni direktor Elon Musk obećao ulagačima.

(Nedim Pobrić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.