8.5.2016. 12:18
0
Ljubav nema granica: U "bubu" staru 42 godine ugradio multimedijalni sistem i prostor za igranje tavle
Agent za nekretnine iz mjesta Adapazari, u turskoj provinciji Sakarya, Ercan Tunca na automobil Volkswagen "buba", koju je kupio za 8.000 lira (2.395 eura), potrošio je još 112.000 lira (33.541 eura), javlja Anadolu Agency (AA).

Automobil je proizveden je 1974. godine, a Tunca je na njemu promijenio bukvalno sve, od prozora do sjedišta, od volana do motora.

Tunca (38) je u svoju "bubu" ugradio multimedijalni sistem, a osigurao je i prostor za igranje tavle. Ugradio je i manju kuhinju u kojoj se nalaze setovi za kafu i čaj.

Ovaj pasionirani ljubitelj automobila kaže da svoju "bubu" želi voziti još dugo vremena, zbog čega je odlučio da je u potpunosti obnovi.

“U vozilu nije ostao nijedan šaraf koji nije promijenjen. Radovi su trajali dvije godine. Bilo je i dijelova koji su stigli iz inostranstva”, rekao je Tunca, koji je istakao kako je za "bubu" naručio i posebnu crvenu boju.

Inače, u automobilu se nalaze i tri televizora, a instalirani su i električni prozori. Sjedišta su presvučena kožom koja je naručena iz inostranstva i ručno šivena.

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.