12.5.2017. 18:33
0
BMW potvrdio povratak Serije 8
Bavarski proizvođač objavio je “tizer” skicu kojom najavljuje novu generaciju pomalo zaboravljene Serije 8.

Kako navode u BMW-u, riječ je o pretprodukcijskom konceptu Serije 8 Coupe koji će biti predstavljen 26. maja.

U toj kompaniji kažu da će se serijska verzija novog najluksuznijeg kupea pojaviti 2018. godine i da će biti zasnovana na pomenutom konceptu.

Budući BMW Serije 8 Coupe za glavnog rivala na tržištu imaće Mercedes S klase Coupe, a spekuliše se da će nakon osnovne verzije uslijediti i sportski M8 Coupe, kao i da postoje planovi za BMW Serije 8 Gran Coupe sa 4 vrata.

Prethodni BMW Serije 8 proizvodio se od 1989. do 1999. i bio je dostupan samo u formi klasičnog kupea sa 2 vrata, piše B92.

(Alen Avdić) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.