28.3.2018. 17:41
0
Beograd: Hostesa na Sajmu automobila pritisnula gas i napravila incident
Hostesa koja je preksinoć na Sajmu automobila startovala automobil izložen na štandu i njime udarila u drugi više ne radi na toj manifestaciji, nezvanično je rečeno “Blicu”.

Do incidenta je došlo kada je hostesa pokrenula automobil Ford Focus i njime udarila u Toyotu Yaris, izloženu na štandu prekoputa.

Djevojka je izloženi primjerak startovala na nagovor mušterije i platila danak neiskustvu jer je automobil bio u prvoj brzini.

- Kupac je insistirao na tome da se upali motor jer je htio da detaljnije provjeri neke karakteristike automobila. Djevojka je bila tu da bi mu dala osnovne informacije, ali je, vjerovatno, zbog manjka iskustva poslušala njegov zahtjev i automobil je krenuo ka susjednom štandu. Neznatno je oštetio automobil koji se tu našao, odnosno zakačio mu branik - kažu u Beogradskom sajmu.

Načinjena šteta na oba automobila je minimalna, dok je Toyota Yaris ipak pretrpjela nešto veće oštećenje nego automobil koji je bio u pokretu, prenosi Avaz. 

Zbog incidenta ova djevojka ne radi posljednja tri dana Sajma automobila, a već sutradan na oba štanda dovezeni su i izloženi novi automobili ovih brendova.

(Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.