24.5.2022. 11:16
0
BMW M slavi 50. rođendan specijalnim izvedbama
Slavljeničke izvedbe BMW-ovog modela M dobile su i poseban logo.

BMW-ov M odjel stvoren je na današnji dan prije tačno 50 godina. Tim povodom iz BMW-a dolazi specijalno izdanje za modele M3 i M4 koje će biti proizvedeno u limitiranoj seriji.

Edition 50 izdanja donose legendarne nijanse s povijesnih M modela, a ponuda uz oznake uključuje i posebnu seriju naplataka te M performance komponente. Evropski kupci na raspolaganju će imati pet nijansi, i to Carbon crnu, Brands Hatch sivu, Imola crvenu, Macao plavu i San Marino plavu. 

Ono što je posebno zanimljivo je da će M3 ponuditi na američkom tržištu sa “starim” bojama, kao što je Techno ljubičasta iz doba E36 ili Deep Interlagos plava iz vremena E46. 

BMW M3 Edition 50 u Americi starta cijenom od 96.695 USD, a bit će ponuđeno 500 primjeraka. Prve isporuke kreću u julu.


(Admir O.)

AutaBMW
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.