25.4.2023. 22:26
0
Najveći Audi dolazi iz Kine
Ljudi su danas spremni napraviti čuda za slavu na društvenim mrežama.

Neki su u tim naumima manje, a neki više kreativni. Kad su automobili u pitanju, najčešće govorimo o replikama, i to onima u prirodnoj veličini.

Izuzeci su odstupanja, posebno ako govorimo o uvećanju. Upravo to napravio je neimenovani autor čiji se uradak pojavio na Redditu.

Video ovog zaista posebnog vozila izazvao je velik interes. U pitanju je replika Audija Q7 koja, sudeći po viđenom, nije dovršena.

S obzirom na točkove utisak je da je osnova neko radno vozilo, pa bi time ovaj Audi lako mogao nositi epitet najrobusnijeg.

Vozilo nema vrata, ali ima poklopac gepeka. Potrebne su pomične stepenice kako bi se ušlo u vozilo, a potom se vozač može smjestiti dovoljno visoko da ima potpuni pregled okoline.

S obzirom na to da je ova replika u voznom stanju, bilo bi odlično kad bi vlasnik odlučio dovršiti projekt i učiniti ga još atraktivnijim.

(Ajdin B.)

AudiKina
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.